Osebno

Razmišljam o tem, kakšne zgodbe ljudje nosimo v sebi in se premalokrat zavedamo, da je prav vsaka posebna, edinstvena, intimna.

Na svoji poti velikokrat pričnemo ustvarjati iz nekega notranjega vzgiba, a ta strast ni vedno vidna navzven, nima prepoznavne oblike.

In ravno take, najbolj strastne, goreče in nore ideje, najdejo prav mene; mene, ki prisluhnem in vašo zgodbo predstavim s simboli, oblikami in barvami.

Najboljše ideje nastanejo ravno takrat, ko sanjarim »tam nekje zgoraj«; vedno se vrnem z idejo, ki je edinstvena in posebna, kot ste vi!

Starša se z navdušenjem pošalita, da sem risala še preden sem shodila. Na pot grafičnega oblikovanja me je zaneslo v času srednje šole (SŠ za oblikovanje in fotografijo), uradno izobraževanje pa sem zaključila kot univ. dipl. grafična oblikovalka na Akademiji za likovno umetnost, smer grafično oblikovanje.

Vedno sem rada opazovala posameznike in poslušala njihove zgodbe, pri izražanju skozi risanje pa vedno iskala pomene in sporočila.

Grafično oblikovanje ima moč, ki me privlači – kako lahko samo v nekaj potezah nekaj izraziš tako, da razume cel svet.

Nekoč so o meni napisali tole:

Diplomantka Akademije za likovno umetnost, jogistka in samostojna podjetnica Nataša svoje strokovno znanje prepleta z velikim veseljem do ustvarjanja. 

Poklicno kariero je začela že leta 2005. Strokovne izkušnje je najprej nabirala v oblikovalskih in marketinških agencijah, od leta 2009 pa ima samostojno dejavnost. Odlikuje jo izredna natančnost pri razvoju vizualnih konceptov, njena strast pa so celostne grafične podobe in grafično oblikovanje embalaže. 

Nataša še posebej uživa v ustvarjanju vizualnih rešitev za podjetja oziroma blagovne znamke z  visokimi moralnimi in etičnimi vrednotami, ki so usmerjena v boljši jutri. 

Podjetje

Designa studio, Nataša Kastelic s.p.,
Kriška vas 249, 1294 Višnja Gora

  • ID ZA DDV: SI43382258
  • Matična št.: 3622754000
  • TRR pri NLB: SI56 0202 2025 8243 351